Garanti

GARANTI, SERVICE OG TRYGHED

Din tryghed er vigtig for os! Når du køber bil hos os, er det med markedets bedste sikkerhed for en god handel. Vi ønsker at du som kunde, skal føle dig sikker ved at handle ved os.

Alle vores salgsbiler kontrolleres og klargøres ud fra en omfattende kontrolliste inden bilen forlader os med sin nye ejer bag rattet. Desuden garanterer vi, at bilen er fri for restgæld og hæftelser, ligesom du kan være sikker på at bilens km. stand er reel og dokumenteret.

Vi har arbejdet med salg af brugte biler i mange år, og derfor er vi glade for, at kunne sikre dig ud over købelovens bestemmelser. Ud over 2 års reklamationsret ifølge købeloven på alle vores brugte biler ifølge gældende regler og lovgivning, giver vi altid 3 måneders 100% garanti på alle vores brugte detailbiler som en ekstra sikkerhed.​​

Engros

Biler der er til salg under betegnelsen “afhentning/engros” sælges udelukkende til CVR-nummer. Dette betyder, at det er biler, der sælges uden yderligere gennemgang eller klargøring og uden garanti eller reklamationsret.

Back to top