Warning: Undefined variable $img_size in /customers/0/f/4/autosquare.dk/httpd.www/wp-content/themes/carena/kingcomposer/ml_about_section.php on line 7

Om Auto Square

Warning: Undefined variable $tt_desc in /customers/0/f/4/autosquare.dk/httpd.www/wp-content/themes/carena/kingcomposer/ml_about_section.php on line 13
Vi lever af glade og tilfredse kunder

Auto Square sælger kun biler som vi kan stå indenfor og vi fokuserer derfor på salg nyere biler med lave kilometertal. Hos os er tillid, ærlighed og kvalitet til en god pris, indiskutabelt når der skal handles bil. Derfor er Auto Square naturligvis medlem af autobranchens brancheorganisation, AutoBranchen Danmark. Køber du bil hos os er du derfor sikret at alle normer og regler forbundet med et godt og trygt bilkøb overholdes. Det er kunderne, der kan fortælle om den gode købsoplevelse og dermed sikre fundamentet under vores forretning. Vi har derfor konstant fokus på høj service, gode kundeoplevelser og øje for det lille ekstra, der får kunderne til at komme igen. Vi ved, at selv den mindste fejl eller uheldige oplevelse kan ødelægge bilkøbet, og netop derfor er vi altid 100 procent fokuseret på at gøre vores bedste hver gang – både når vi henter biler hjem, når vi klargøre dem og når vi møder vores kunder. Fordi uden tilfredse kunder er vi ingenting. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller sende en mail. Vi ser frem til at handle med dig.

  • Flere års erfaring

    Hos Auto Square er vores vision at levere nyere brugte kvalitetsbiler, som vi selv nøje har udvalgt med vores 15 års ekspertise fra branchen.
  • Tillid, ærlighed og kvalitet

    Hos Auto Square er tillid, ærlighed og kvalitet til en god pris. Disse 3 nøgleord er grunden til, at vi har eksisteret i så mange år. 
 
  • Fordelagtige Priser
    Hos Auto Square har vi altid gode brugte biler til de rigtige priser. Her finder du brugte biler til salg med et meget lavt kilometertal og i rigtig fin stand.